Háček na zavěšení masa v udírně. Je přetočený o 90 stupňů, což umožňuje zavěsit více kusů masa na udírenskou hůl. Vyrobeno z kruhové nerezové ocele o průměru 5 mm, výška háčku 140 mm. K zavěšení na trubku o průměru max. 40 mm.
Speciální háček bez špičky k zavěšení masa na provázku. Výška háčku 120 mm. Vyroben z kruhové nerez ocele o průměru 6 mm. K zavěšení na trubku o průměru max. 50 mm.
Klasický S - háček s jednou špičkou k zavěšení masa v prodejnách masa a uzenin, chladicích vitrínách nebo udírnách. Používá se také na jatkách a výrobnách k odvěšování kusů porcovaného masa. Vyrobeno z nerezové kruhové ocele o průměru 4 mm, výška háčka 100 mm. K zavěšení na trubku o...
Klasický S - háček s jednou špičkou k zavěšení masa v prodejnách masa a uzenin, chladicích vitrínách nebo udírnách. Používá se také na jatkách a výrobnách k odvěšování kusů porcovaného masa. Vyrobeno z nerezové kruhové ocele o průměru 4 mm, výška háčka 150 mm. K zavěšení na trubku o...
Klasický S - háček s jednou špičkou k zavěšení masa v prodejnách masa a uzenin, chladicích vitrínách nebo udírnách. Používá se také na jatkách a výrobnách k odvěšování kusů porcovaného masa. Vyrobeno z nerezové kruhové ocele o průměru 5 mm, výška háčka 100 mm. K zavěšení na trubku o...
Klasický S - háček s jednou špičkou k zavěšení masa v prodejnách masa a uzenin, chladicích vitrínách nebo udírnách. Používá se také na jatkách a výrobnách k odvěšování kusů porcovaného masa. Vyrobeno z nerezové kruhové ocele o průměru 5 mm, výška háčka 120 mm. K zavěšení na trubku o...
Klasický S - háček s jednou špičkou k zavěšení masa v prodejnách masa a uzenin, chladicích vitrínách nebo udírnách. Používá se také na jatkách a výrobnách k odvěšování kusů porcovaného masa. Vyrobeno z nerezové kruhové ocele o průměru 5 mm, výška háčka 140 mm. K zavěšení na trubku o...
Klasický S - háček s jednou špičkou k zavěšení masa v prodejnách masa a uzenin, chladicích vitrínách nebo udírnách. Používá se také na jatkách a výrobnách k odvěšování kusů porcovaného masa. Vyrobeno z nerezové kruhové ocele o průměru 6 mm, výška háčka 120 mm. K zavěšení na trubku o...
Klasický S - háček s jednou špičkou k zavěšení masa v prodejnách masa a uzenin, chladicích vitrínách nebo udírnách. Používá se také na jatkách a výrobnách k odvěšování kusů porcovaného masa. Vyrobeno z nerezové kruhové ocele o průměru 6 mm, výška háčka 140 mm. K zavěšení na trubku o...
Klasický S - háček s jednou špičkou k zavěšení masa v prodejnách masa a uzenin, chladicích vitrínách nebo udírnách. Používá se také na jatkách a výrobnách k odvěšování kusů porcovaného masa. Tento větší a pevnější háček je možné použít i k zavěšení ovce, kozy nebo zvěřiny. Vyrobeno...
Klasický S - háček s jednou špičkou k zavěšení masa v prodejnách masa a uzenin, chladicích vitrínách nebo udírnách. Používá se také na jatkách a výrobnách k odvěšování kusů porcovaného masa. Tento větší a pevnější háček je možné použít i k zavěšení ovce, kozy nebo zvěřiny. Vyrobeno...
Klasický S - háček s jednou špičkou k zavěšení masa v prodejnách masa a uzenin, chladicích vitrínách nebo udírnách. Používá se také na jatkách a výrobnách k odvěšování kusů porcovaného masa. Tento větší a pevnější háček je možné použít i k zavěšení ovce, kozy nebo zvěřiny. Vyrobeno...
Klasický S - háček s jednou špičkou k zavěšení masa v prodejnách masa a uzenin, chladicích vitrínách nebo udírnách. Používá se také na jatkách a výrobnách k odvěšování kusů porcovaného masa. Tento větší a pevnější háček je možné použít i k zavěšení ovce, kozy nebo zvěřiny. Vyrobeno...
Klasický S - háček s jednou špičkou k zavěšení masa v prodejnách masa a uzenin, chladicích vitrínách nebo udírnách. Používá se také na jatkách a výrobnách k odvěšování kusů porcovaného masa. Tento větší a pevnější háček je možné použít i k zavěšení ovce, kozy nebo zvěřiny. Vyrobeno...
Klasický S - háček s jednou špičkou k zavěšení masa v prodejnách masa a uzenin, chladicích vitrínách nebo udírnách. Používá se také na jatkách a výrobnách k odvěšování kusů porcovaného masa. Tento větší a pevnější háček je možné použít i k zavěšení ovce, kozy nebo zvěřiny. Vyrobeno...