výroba nerezových grilů, řeznických potřeb, vybavení prodejen

KOVO - JANEČEK

Krumsín 253, 798 03 (okres Prostějov)
IČ: 72489774
DIČ:CZ8051184460
+420 776275516
objednavky@kovo-janecek.cz

HÁČKY DO UDÍRNY

Vyrábíme nerezové háčky do udírny - háčky ve tvaru písmena S v různých velikostech a trojháčky určené k uzení větších plochých kusů masa. Vyrobeno z nerezové kruhové ocele o různých průměrech ( 4 - 20 mm) - číslo před lomítkem v názvu háčku. Vyrábíme různé výšky háčků ( 100 - 200 mm) - číslo za lomítkem v názvu háčku.

JAK VYBRAT SPRÁVNOU VELIKOST  A TYP  HÁČKU ? 

 
Záleží na tom, co budete na háčky věsit ( jak těžké věci) a jaký průměr má trubka nebo hůl, na kterou budete háčky navěšovat.
 
Pokud to budou menší kusy masa (do 5 kg) nebo jiné lehčí předměty , a máte navěšovací trubku o průměru do 30 mm, potom pro Vás budou vhodné typy: 4/1004/1505/100 .
 
Pro středně velké kusy masa (do 10 kg)  a na navěšovací trubku o průměru do 40 mm - vhodné typy 5/1205/140 uzenářský 5/140

Pro větší kusy masa (nad 10 kg) nebo pokud máte silnější trubku o průměru do 50 mm doporučujeme typy 6/1206/140 
 
Na zavěšení celého zvířete (ovce, kozy, zvěřiny), celé kýty nebo půlky prasete  můžete použít silné háky - typy 8/16010/160
 
Na uzení slaniny, bůčku nebo jiného většího plochého plátu masa doporučujeme speciální trojháček.

HÁČKY DO UDÍRNY MŮŽETE KOUPIT V NAŠEM E-SHOPU ZDE ...

 

S - HÁČKY

Háček uzenářský 5/140 - (180)
Háček na zavěšení masa v udírně. Je přetočený o 90 stupňů, což umožňuje zavěsit více kusů masa na udírenskou hůl. Vyrobeno z kruhové nerezové ocele o průměru 5 mm, výška háčku 140 mm. K zavěšení na trubku o průměru max. 40 mm. 
Háček bez špičky 6/120 - (1060)
Speciální háček bez špičky k zavěšení masa na provázku.  Výška háčku 120 mm. Vyroben z kruhové nerez ocele o průměru 6 mm. K zavěšení na trubku o průměru max. 50 mm.
Háček - S - 4/100 - (149)
Klasický S - háček s jednou špičkou k zavěšení masa v prodejnách masa a uzenin, chladicích vitrínách nebo udírnách. Používá se také na jatkách a výrobnách k odvěšování kusů porcovaného masa. Vyrobeno z nerezové kruhové ocele o průměru 4 mm, výška háčka 100 mm. K zavěšení na trubku o...
Háček - S - 4/150 - (914)
Klasický S - háček s jednou špičkou k zavěšení masa v prodejnách masa a uzenin, chladicích vitrínách nebo udírnách. Používá se také na jatkách a výrobnách k odvěšování kusů porcovaného masa. Vyrobeno z nerezové kruhové ocele o průměru 4 mm, výška háčka 150 mm. K zavěšení na trubku o...
Háček - S - 5/100 - (182)
Klasický S - háček s jednou špičkou k zavěšení masa v prodejnách masa a uzenin, chladicích vitrínách nebo udírnách. Používá se také na jatkách a výrobnách k odvěšování kusů porcovaného masa. Vyrobeno z nerezové kruhové ocele o průměru 5 mm, výška háčka 100 mm. K zavěšení na trubku o...
Háček - S - 5/120 - (183)
Klasický S - háček s jednou špičkou k zavěšení masa v prodejnách masa a uzenin, chladicích vitrínách nebo udírnách. Používá se také na jatkách a výrobnách k odvěšování kusů porcovaného masa. Vyrobeno z nerezové kruhové ocele o průměru 5 mm, výška háčka 120 mm. K zavěšení na trubku o...
Háček - S - 5/140 - (184)
Klasický S - háček s jednou špičkou k zavěšení masa v prodejnách masa a uzenin, chladicích vitrínách nebo udírnách. Používá se také na jatkách a výrobnách k odvěšování kusů porcovaného masa. Vyrobeno z nerezové kruhové ocele o průměru 5 mm, výška háčka 140 mm. K zavěšení na trubku o...
Háček - S - 6/120 - (185)
Klasický S - háček s jednou špičkou k zavěšení masa v prodejnách masa a uzenin, chladicích vitrínách nebo udírnách. Používá se také na jatkách a výrobnách k odvěšování kusů porcovaného masa. Vyrobeno z nerezové kruhové ocele o průměru 6 mm, výška háčka 120 mm. K zavěšení na trubku o...
Háček - s - 6/140 - (186)
Klasický S - háček s jednou špičkou k zavěšení masa v prodejnách masa a uzenin, chladicích vitrínách nebo udírnách. Používá se také na jatkách a výrobnách k odvěšování kusů porcovaného masa. Vyrobeno z nerezové kruhové ocele o průměru 6 mm, výška háčka 140 mm. K zavěšení na trubku o...
Háček - s - 8/160 - (189)
Klasický S - háček s jednou špičkou k zavěšení masa v prodejnách masa a uzenin, chladicích vitrínách nebo udírnách. Používá se také na jatkách a výrobnách k odvěšování kusů porcovaného masa. Tento větší a pevnější háček je možné použít i k zavěšení ovce, kozy nebo zvěřiny. Vyrobeno...
Háček - S - 8/200 - (191)
Klasický S - háček s jednou špičkou k zavěšení masa v prodejnách masa a uzenin, chladicích vitrínách nebo udírnách. Používá se také na jatkách a výrobnách k odvěšování kusů porcovaného masa. Tento větší a pevnější háček je možné použít i k zavěšení ovce, kozy nebo zvěřiny. Vyrobeno...
Háček - S - 10/160 - (583)
Klasický S - háček s jednou špičkou k zavěšení masa v prodejnách masa a uzenin, chladicích vitrínách nebo udírnách. Používá se také na jatkách a výrobnách k odvěšování kusů porcovaného masa. Tento větší a pevnější háček je možné použít i k zavěšení ovce, kozy nebo zvěřiny. Vyrobeno...
Háček - s - 10/200 - (916)
Klasický S - háček s jednou špičkou k zavěšení masa v prodejnách masa a uzenin, chladicích vitrínách nebo udírnách. Používá se také na jatkách a výrobnách k odvěšování kusů porcovaného masa. Tento větší a pevnější háček je možné použít i k zavěšení ovce, kozy nebo zvěřiny. Vyrobeno...
Háček - S - 14/180 - (842)
Klasický S - háček s jednou špičkou k zavěšení masa v prodejnách masa a uzenin, chladicích vitrínách nebo udírnách. Používá se také na jatkách a výrobnách k odvěšování kusů porcovaného masa. Tento větší a pevnější háček je možné použít i k zavěšení ovce, kozy nebo zvěřiny. Vyrobeno...
Háček - S - 20/200 - (1003)
Klasický S - háček s jednou špičkou k zavěšení masa v prodejnách masa a uzenin, chladicích vitrínách nebo udírnách. Používá se také na jatkách a výrobnách k odvěšování kusů porcovaného masa. Tento větší a pevnější háček je možné použít i k zavěšení ovce, kozy nebo zvěřiny. Vyrobeno...

TROJHÁČKY

Trojháček - (175)
Trojháček se používá na zavěšování plochých kusů masa při uzení, např. větší kousky bůčku, pláty špeku a podobné udírenské speciality. Zavěsí-li se takový kus masa na jednoduchý háček, tak se maso při uzení zkroutí. Trojháček také brání tomu, aby se uzený kus masa neprotrhl a nespadl. Vyroben...